blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG sirdrako
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Sir Drako



Plac novorodenca
pridal Sir Drako 28.11. 2013 o 13:22




Damy a Pani- Plac novorodenca

 

         Vybral som isototne zaujimavu, z casti expresivnu parafrazu, ktorou sa uvadzam do mojho zapocateho zivota na Sectore.
Istotne vacsina z Vas ihned dedukovala vyznam mojho prirovnania novorodenca.
Ano ano, mate pravdu, som tu novacik, tzv. Male ucho (prirovnaie "Male ucho" dialekt Sectoru)
Male ucho co prvy krat dalo o sebe vediet a ako inak- placom, kedze nic ine novorodenec nevie. (plac pri narodeni prezradza ze prcek je zdravy a zivotaschopny)
   Samotny plac niekedy evokuje u mnohych ludi pocit nespokojnosti, bolesti a cokolvek neiste ci zle. Ale takto moja parafraza pravdaze nieje mierena/myslena.
Skor ako budem predsudkami odsudeny a zavrhnuty za nevhodne vybrane prirovnanie, prosim o chapanie placu v spojitosti s novorodencom, ako jedinecnu schopnost prcka dat o sebe vediet.

( ak novorodenec neplace, pleskne sa po riti, ja sa tomu tu chcem vyvarovat  )
Fyziologicky nieje mozne aby sa zacal po porode prcek smiat, ci rozpravat, aj ked chce. Preto robi co dokaze (len plac) a casom sa nauci vsetko dalsie a bude sa vedet odprezentovat sam a zaclenit do spolocnosti svojpomocne.
   Rovnako idem na to aj ja, zacinam na Ratingu 0 (pomyselne roky), ale urobim vsetko preto aby som sa stal adekvatnym a hodnym clenom Sectoru!!!

 

        Od tematiky novoredenca upustim a taktiez vas uistim, nemam ziadnu traumu z porodu ci ranneho detstva. :) (moj predcasny porod ma nepoznacil,.. snad)
Prirovnanie v uvode mojho prispevku bolo plno spontanne.

 

        Musim sa priznat, prvy krat nebrazdim vo vodach Sectoru. Ako votrelecka nevyznamna molekula som sa preklikal dalej ako iny smrtelnik z vonka.
Moje kroky uz od samotneho pociatku molekuly boli smerovane mojim ctenymi a drahymi priatelmi, stalicmi Sectoru, zralokmi svojich vod, ratingovy experti,
autori jedinecnych blogov,... Poznate ich ako Programalice a Brucelee1991.
Tento potlesk patri im ;)...Tap Tap... Dakujem vam hobiti:)

   Ako molekula som mal tu cest precitat si viacero prispevkov a clankov ich blogov, napr. Alicin famozny postup a prezentaciu vyroby brnenia, meca a stitu z FF XIII-2. ( fakt pecka a nazivo ina paradicka, veldielo! ;) ).

   Moja samotna premiera molekuly na Sectore bola o nieco skor, presnejsie cast po casti neobycajneho a dodnes zivo napredujuceho pribehu z tvorby Bruca.
Napinavy, odvazny pribeh, je dejom prepojenym so samotnym Sectorom, siahajucim az k panom adminom a k temnote banu.
Odvazna, priam hrdinska pecka (pribehovo, aj realne), znama ako "Krok k dokonalosti".

 

       Padla tu otazka, co dokazem ponuknut ja, co ovladam, co viem. Na rovinu bez okolkov? Ako by som mohol prispiet do plena?
   Moja osobna tvoriva cinnost nebola takmer nikdy zverejnena alebo publikovana. Kresby som vzdy daroval alebo som s nimi nakrmil ohen na chutnu opekacku slaniny a inych masitych pokrmov, mnam!:P Slniecko viem nakreslit zltou farbickou pekne gulate :)...

   Ak som niekedy nieco duchaplne napisal (pss rozmyslam), bolo to prevazne na zakazku pre niekoho. Prepacte zatial nebudem specifikovat. Som to ja ale kreatura muhaha... 
Zasmejme sa teraz,... informujem o zapocati a o 2 rocnej priprave pre pisanie precizneho filmoveho scenara (priprava- dotazniky, prieskumy a pod). Cas dokoncenia je presne v nedohladne ;)...

   Posledny coslay Zabuzu Momochi na AS 2013 povazujem za moj najvydarenejsi, snad sa mi to bude ratat ako nieco pozitivne :)
   Moja kreativita sa jasila aj pri tvorbe funkcnych, prevazne historickych zbrani. Kralovnou sa stala ucinna, vzormi vypalovana kusa z jasenoveho dreva a z oceloveho lucistia, strielajuca plno ocelove sipky.

Dalej, aaaaach, nebudem pisat ako som moju najdrahsiu, rucne vyrabanu macetu, menom Zabiklac, pri treningu zlomil.....Och, sak ale ach....

 

        Z herneho hladiska mam co dobiehat, priznavam. Predosla praca mi vzala vsetok volny cas. Sposobilo to moje uviaznutie v casovej slucke, kde niekolko rokov moj PC ci notebook nezazili vyraznu hernu inovaciu.

Neustale drtim prostrednictvom Gareny, upravene a hrdinmi obsiate, multiplayerove mapky Warcraftu F.T..
   Online TCG od pokemonu je tiez dost zaujimava hra na rozmyslanie a taktiku hh.

Herne sa cinim i v inych zanroch hier ako CS, Heroes of might and magic V, VI a podobne.
   Vzdy ked pridem k Brucovi a Alici, nacochraju PS3, xbox a ja sa vymanim z casovej slucky, dotknem sa aktualnych hier (maju plne vysokokapacitne suflisko, po otvoreni vytekajuce hrou za hrou z kazdeho smeru) a moja sanka moze len padat k zemi. Mozno preto som uhajil titul Marsala Marshmallon. Najviac marshmallonov som natlacil do hlavy a popri tom som dokazal vyslovovat formulaciu Marsal Marshmallon.

Ma to svoju dan, Bruce ma vzdy jak syrotu vytreska v turnaji na PS3 v Narutovi. (az jeden krat som vyhral nad nim, juu)

 

 

       Nemozem zabudnut zdoraznit fakt, ze som castym hracom stolovych hier. Prevladaju rozne kartove hry ako bang a pokemon. Dalsie na rane su vedomostne hry z
celade Slovensko, europa ci svet otazky a odpovede. Rad hram aj spolocensko zabavne hry aktivity 2/zlate, alebo hru alias.
V neposlednom rade spomeniem hru duch a tie emocie co snou hraci prezivaju zhrniem v citoslovci- haha ha :)

 

       Moja profilizacia je u konca.

 

       Obsahovo som nenapisal az tak extra moc. Ale ako viete, novorodenec neplace priliz dlho. Ci si to uz nepamatate? Prvy plac je kratky plac. A ten moj je prave za mnou. :)

 

Prajem pekny zvysok dna

 

Sir Drako

 

 

PS: som od Trnavy, pisem ako pocujem :D



Prístupov 9893
Kvalita článku
(98,6%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
4.- Dobrá duša vražebná
[ 9.12.2014] (príspevkov 2073)
3.- Zbohom bud clovecenstvo
[ 10.4.2014] (príspevkov 456)
2.- Prisaha Glori Cherubin
[ 16.1.2014] (príspevkov 2050)
1.- Koniec Divelnoru - S.D.
[ 2.12.2013] (príspevkov 152)
Plac novorodenca
[ 28.11.2013] (príspevkov 40)